A képzelőerő mindennek az alapja. Ez az, ami bepillantást enged a jövőbe.

Folytatás: A 2016 Január 17-i Gyűlés

By

nov 26, 2015 Hír Comments are off
A sikeresen zárult az előzetesen meghirdetett Nyilvános Vita mely elérte célját. A tetoválók egyöntetűen támogatták Sárközi Zsolt a szakma érdekében tett javaslatát. Itt most Sárközi Zsolt nyíltlevelét olvashatjátok az eredményről és a folytatásról, a 2016. január 17-én megrendezésre kerülő gyűlésről.

Tisztelt Szakma!
Néhány szó a 2016. január 17-i gyűlésről.

A fő napirendi pont egy független vizsgabizottság megalakítása lesz. Ennek előzménye volt a 2015 november 15-i Nyilvános Vita, ahol a tetoválók egyöntetűen támogatták a gondolatot, miszerint szükség van egy vizsgabizottságra a szakma érdekében, és az általuk kiállított bizonyítvány lesz az egyetlen elfogadott Magyarországon. Ezzel védjük a szakmánkat és a vendégeket.

Vizsgabizottság felépítése: A bizottság 12 emberből fog állni, akiket a tetoválók fognak megválasztani.
Hatásköre: Vizsgáztatás.
Választás menete: Előzetes véleménykutatás alapján, amit a két egyesület (TSZÉE és MTSZ) a saját tagságán belül végez. Felkérjük a 6 legtöbbször ajánlott tetoválót, akiknek a pozícióját jan. 17-n szavazással megerősítjük, majd ők felkéréssel fordulnak a fennmaradt helyek betöltésére az általuk gondolt tetoválók felé, s kampányolás után ismét szavazásra bocsájtják a jelölteket.

A vizsgabizottság által kiadott jogosítvány tartalmazni fog egy oklevelet, amely valóban bizonyítja az adott tetováló szakmai és egészségügyi jártasságát; egy kártyát, amivel azonnal tudja igazolni magát; egy matricát, amivel hirdetheti végzettségét, ahol szeretné. Ezek dizájnja tervezés alatt van.

További napirendi pont: A szakmánk rendbetétele az erre történő megoldások felvázolásával.

Köszönöm a figyelmet!
Sárközi Zsolt
TSZÉE Elnök